IZLIJEČITE kožne bolesti, snizite šećer, izliječite gastritis i druge teške bolesti sa JEDNOM namirnicom

Korisna svojstva nekuhanog krumpira dugo su prepoznata kao narodni lijekovi, no vjeruje se da ih ne treba konzumirati nekuhanih.

U stvarnosti, to je zabluda, što je rezultat toga što je njegov, neoguljen, krumpir vrlo zdrav i višenamjenski obrok.

Uz to, u vezi s zabludama, obično je istina da je ključno oguliti krumpir prije upotrebe, jer je njegova ljuska otrovna.

U stvarnosti, školjka zdravog, organsko uzgajanog krumpira ne uključuje nikakve tvari koje mogu biti štetne za dobrobit.

Štetno je nezreli krumpir neiskusne ili, ponekad, neiskusne kore, pored one koja je proklijala.

Opasnost leži u solaninu – toksinu koji se stvara u klicama i neiskusnim komponentama krumpira. Međutim, jednostavno ćete to moći ukloniti uklanjanjem zametnih ljuski i neiskusnim pilingom prije upotrebe, piše Srbija danas.

Krompir prema teškim bolestima

Krompir sok je prekrasan čisti tretman za terapiju gastritisa, jedne od vitalnih široko rasprostranjenih bolesti današnjice. Jedna žlica soka, razrijeđenog s malo vode, mora se uzimati pola sata ranije od obroka.

Unutar terapije čira na želucu i dvanaestopalačnom crijevu, predlaže se da se dnevno na dan na prazan trbuh ubaci pola decilitra soka od krumpira i pola decilitra pola sata ranije od ručka i večere.

Krompir sok ima koristan utjecaj na smanjenje raspona šećera u krvi, osim u liječenju plućnih i respiratornih bolesti, čak i kod teških bolesti sličnih emfizemu.

Budistički redovnici izjavljuju da će konzumiranje dva decilitra soka od krumpira iz dana u dan pomoći u liječenju većine karcinoma i različitih teških bolesti. Učinkovitost ove tvari u borbi protiv većine karcinoma redovito se potvrđuje u znanstvenim analizama.

U Japanu su znanstvenici bili u mogućnosti izvaditi iz nekuhanog krumpira tvar koja je dokazala da je dobra za suzbijanje razvoja tumorskih stanica u laboratorijskim miševima. Sok od krumpira može se koristiti kao dio poznatog lijeka Brooks most Cancer.

U posljednje vrijeme krumpir dobiva na značaju kao važan uređaj u borbi protiv bolesti jetre i bubrega, ali dodatno kod koronarnih bolesti srca, hipertenzije, dijabetesa, lumbaga, reumatizma …

Konzumiranje nemasnog soka od krumpira čudesna je tehnika jačanja imuniteta i pomaže u ublažavanju čestih komplikacija i menstrualnih bolova.

Uz to, kad se stvarno osjećate slabo ili iscrpljeno, pijte ujutro i unutar noćnog soka od jednog srednjeg krumpira, jedne mrkve i jabuke – u roku od dva tjedna možete se slagati.

Luk krumpira čista je tehnika detoksikacije tjelesnosti i opskrbe mnogim vitaminima (obroci željeni u tijelu za sva vremena i razvoj).

Kad proždirite krumpir sa ljuskom, posebno nekuhanom, unosit ćete u fiziku brojne neprocjenjive elemente, slične ugljikohidratima, proteinima, prehrambenim vitaminima C i B6, kaliju, željezu, magnezijumu i cinku.

Vrlo je važno sjetiti se činjenice da se vitamin C zamjenjuje kuhanjem, što predstavlja pretjeranu količinu štete jer u srednje velikom nekuhanom krumpiru (otprilike 150 g) ima čak 27 mg vitamina C, što čini 45% stvarno korisna svakodnevna konzumacija.

Krompir je vrlo učinkovit u skrbi za problematične pore i kožu – nudi proziran i blistav ten, oslobodjen od strija i trepavice.

Predivno je sredstvo za čišćenje problematičnih pora i kože, zbog svojih antiseptičkih svojstava, jer sadrži mnogo vitamina C i škroba, pa njeguje pore i kožu te usporava njeno starenje.

Ako se masira i maskira na lice, to će očistiti i zategnuti pore i kožu, izglađujući bore visoke kvalitete. Dodatno pomaže u borbi protiv celulita – jednostavno su dovoljne kriške nekuhanog krumpira za učestalost terapijske masaže.

Priprema sokova

Izuzetno je jednostavno napraviti sok od krumpira. Prvo operite krumpir učinkovito i odvojite klice i neiskusnu koru. Zatim ga pritisnite, stavite u lanenu tkaninu i iscijedite sok (moći ćete ga iscijediti unutar sokovnika jednako učinkovito).

Sok je cijelo vrijeme svježe napravljen, a kombinirat ćete ga s povrćem i voćem po vašem izboru kako biste poboljšali stil.