NAPRAVITE DOMAĆI SOK ZA MRŠAVLJENJE OD 2 SASTOJKA: Pije 5 puta dnevno – skida kilažu i podstiče metabolizam!

Isprobajte prirodne metode mršavljenja umjesto čajeva za skidanje kilograma , kupovnih detoks sokova ili suplemenata za mršavljenje. Donosimo vam recept za domaći i potpuno prirodan sok koji sadrži zdrave sastojke pune vitamina i minerala, a djelotvoran je u skidanju viška kilograma:

Napitak od grejpfruta i krastavca

Grejpfrut je bogat enzimom proteinska kinaza koji reguliše nivo šećera u tijelu, poboljšava sagorijevanje kalorija i ubrzava metabolizam. Grejpfrut je takođe sjajan i za hidrataciju tijela. Drugi sastojak je krastavac – posjeduje antidiuretičke sposobnosti za izbacivanje viška tečnosti iz tijela i detoksikaciju jetre. Stoga je krastavac od pomoći i kod uklanjanju toksina i smanjenje kalorija.

Grejpfrut prosečne veličine i krastavac iseckajte, pa sipajte u posudu za blendiranje. Dodajte vodu i miksajte dok smjesa ne postane glatk. Ohladite sok u zamrzivaču ili frižideru, pa poslužite! Za najbolje rezultate preporučuje se da pijete ovaj napitak oko pet puta dnevno. Ovo će poboljšati uklanjanje neželjenih kalorija i toksina iz tijela. Suština hladnog soka je da se aktivira metabolički proces koji zatim proizvodi toplotu, čime se podstiče gubitak težine.

(sensa)