DOKTORI OVAJ ZAČIN ZOVU UBICOM, A JEDEMO GA SVAKI DAN: Stavlja Se U Skoro Svako Jelo, A Izaziva Ovu BOLEST!

U današnjem članku ćemo pričati o zdravlju, a već smo nekoliko putapisali o tome koliko je važno da vodimo računa o tome šta jedemo i da je važno da vodimo računa o svom organizmu. Naime, kada je u pitanju današnji članak pričat ćemo o jednom sastojku kojii ubacujemo i koristimo skoro svakog dana, a nismo ni bili svjesni toga da je on i više nego fatalan.

Njegova fatalnost ogleda se u tome da on loše utiče na kardiovaskularne probleme, a razlog svega toga jeste vitamin koje ima u sebi. Riječ je o začinskoj biljci i to je peršun. Uglavno, peršun je jako bogat vitaminom K koji ima ulogu da pospješuje zgrušavanje krvi i upravo oni ljudi koji imaju srčanih problema bi morali da pripaze na to kada ga uzimaju i u kojim količinama.. Ovaj začin moćže da uzrokuje do pojave tromboze , a koja kasnije može uzrokovati i infarkt ili plućnu emboliju i mnogo drugih stvari.

Kada je u pitanju tromboza to je u suštini stvaranje krvnog ugruška u venama u nozi, a taj ugrušak može da doevde do začepljenja vene, tako da kroz nju nikako ne može da teče krv. Kako krv slabije teče tako dolazi do zastoja krvi krzo vene i sporije teče i to dovodi do naprezanja srčanog mišića koji ne može toliko da pumpa i dolazi do srčanog udara. Pored toga, ova bolest je vrlo često povezana sa godinama, načinom ishrane i postojećim kardiovaskularnim problemima. Koji je vaš komentar na ovo?