ČIŠĆENJE CREVA BELIM LUKOM: RECEPT STAR KOLIKO I SVET

Postoji brzo i sporo čišćenje tela belim lukom!

Brzo čišćenje creva belim lukom

Na dan čišćenja creva, neka vaša ishrana bude lagana. Poslednji obrok mora da bude oko 18h. U 22h uzmite 100 grama kiselog kupusa, zelenu jabuku ili kiseli krastavac. Kiseli proizvod se uzima kako bi se stvorilo kiselo okruženje.

Zatim morate pojesti, bez žvakanja, 200 grama sitno seckanog belog luka. Možete ga pojesti uz neko povrće, poput paradajza ili tikvica.

Nakon što pojedete ovako beli luk, može doći do bolova u stomaku. Preporuka je da se masira deo stomaka dok bolovi ne prođu.

Sledećeg jutra možete jesti samo kiselu hranu: kiselo povrće ili popiti sok od paradajza.

Za ručak pojedite nešto lagano. Oko 16h potrebno je uraditi klistir kako bi se iz creva izbacili toksična jedinjenja i mrtve parazite, koje je “ubio” beli luk.

Rastvor za klistir: Pripremite čaj od kamilice (1 kašika suvih cvetova kamilice na 200 ml ključale vode, ostavite 20 minuta, a zatim procedite), u ovaj čaj dodajte 1.8 l vode sobne temperature, 1 kašiku morske soli, 15ml prirodnog jabukovog sirćeta.

Svi paraziti i otrovne materije, koje su godinama stajale u vašim crevima, izaći će napolje.

Nakon ovog čišćenja, toksini će izlaziti i iz vaših pora pa ćete imati izuzetno neprijatan miris tokom dva do tri dana. Stoga se preporučuje da ovo čišćenje sprovedete vikendom.

Nakon čišćenja creva na ovaj način, preporuka je da se pije kefir mesec dana ili da se koristi probiotik.

Sporo čišćenje tela belim lukom

Proces čišćenja belim lukom traje 30 dana.

Svako veče pojedite glavicu, sitno seckanog belog luka i to uz 200 do 250 ml soka od breskve, ili od paradajza ili sa rendanom šargarepom ili kiselom jabukom.

Prvih par dana koristite malu glavicu belog luka. Nakon što se telo prilagodi belom luku, možete pojesti i veću glavicu.

Nakon što iz tela izbacite sve toksine i parazite i sa kože će nestati staračke pege; akne; alergije, keratomi, male vaskularne mreže i td.

Lekari tradicionalne medicine preporučuju čišćenje belim lukom jednom u šest meseci. Najbolje vreme za čišćenje tela je proleće ili jesen.

Čišćenje tela belim lukom nije preporučljivo za trudnice; doilje; ljude koji pate od bolesti digestivnog trakta; one koji imaju hepatitis, pankreatitis, hipotenziju, akutnu upalu bubrega, epilepsiju i neke bolesti kardiovaskularnog sistema.

Pre početka čišćenja tela belim lukom, preporučuje se savetovanje sa lekarom.

zdravlje-i-kuhinja.live