SVJETSKI STRUČNJACI OBJASNILI! Evo šta COVID-19 radi našim plućima i koliko se razlikuje od OBIČNE upale pluća

Pulmološki liječnik dr. John Wilson definirao je kako treba djelovati na 19 organizama – od stanja bez simptoma do upale pluća.

Ono što se odmah smatra covid-19, označava se krajem 2019. godine skupom slučajeva punih pluća nepoznate dobi, spomenuo je Guardian. Kasnije je otkriveno da postoje ekstremno akutni respiratorni sindromi, koji pokreću virus Sars-CoV-2, to jest, s oznakom covid-19.

World Well being Group proglasio je pandemiju virusa 11. ožujka. WHO je spomenuo da se 80 posto ovih ozlijeđenih oporavljalo bez potrebe za posebnim lijekom, a jedan od šest osoba s koronarnim virusom ima kritične respiratorne probleme.

Kako se covid-19 razvija u ekstremnu pneumoniju, kako se zadržava na plućima i na različitim elementima grupe?

Australijski čuvar razgovarao je s profesorom Johnom Wilsonom, izabranim predsjednikom Kraljevske australske škole liječnika i pulmologa, te je stekao rješenja za ta pitanja.

Pulmolog je spomenuo da su gotovo čitave kritične kazne covid-19 atribut pneumonije i da ću u četiri široke klase možda zaraditi identične:

Pojedinci koji imaju virus, međutim, nemaju nikakvih znakova i u najmanjoj su opasnosti.

Pacijenti koji imaju viši respiratorni trakt infekciju koja prati vrućicu, kašalj i vjerojatno blaže znakove slični su glavobolji i konjuktivitisu. “Pojedinci s blažim znakovima ipak mogu dobiti virus, no oni nisu savremeni”, spomenuo je liječnik.

Treća skupina je u osnovi najviše njih i njezini pojedinci koji u osnovi imaju najviše bolničkih lijekova, koji su prijavili znakove uporedivih znakova gripe i nisu bili u mogućnosti raditi kao rezultat svog zdravstvenog stanja.

Pojedinci s ekstremnim stanjem upale pluća. “U Wuhanu su potvrdili da je šest osoba koje su pregledale konstruktivno i tražile medicinski pregled ozbiljno lošeg zdravlja”, dodao je profesionalac.

Guardian je podsjetio da su stariji, pored pojedinaca s moćnim bolestima sličnim hipertenziji, koronarnim bolestima srca i pluća ili dijabetesu, već otkriveni opasnost kritičnog imidža.

Kako se razvija pneumonija? Kad žrtve sa 10 groznica imaju vrućicu ili imaju kašalj, dr. Wilson kaže da je riječ o infekciji koja dopire do respiratornog stabla – dišnih putova koji prenose zrak u pluća.

Kada je obloga dišnog stabla poremećena, događa se iritacija, iritacija je neujednačena unutar sluznice oštećenih puteva (izabrati će iritacija i smanjiti učestalost blata).

Ako se situacija pogorša, infekcija dospije do obloga dišnih putova i napravim jedinicu za inspiracijsku promjenu goriva. Ako se netko zarazi, izlučuju se tvari iz zračnih vreća smještenih na stražnjoj strani pluća.

U slučaju te prtljage, opasna materija – tekućina i povećane stanice, dostižu pluća i pneumonije.

Doktor Wilson napominje da pluća napunjena upalnim materijalima ne mogu pokrenuti dovoljno kisika u krvotoku, smanjiti sredstva skupine da jedu obavezni kisik i pokrenuti ugljični dioksid.

“Za rašireno objašnjenje smrti ekstremne upale pluća”, spomenuo je liječnik.

Kako je upala pluća? Profesor Kristin Jenkins, predsjednik australskih plućnih bolesti i vodenih pulmologa o ovoj naciji, reklama za sada nije lijek za zaustavljanje upale pluća koju ste odabrali Kovid-19.

“Isprobavaju se sve vrste lijekova i nadam se da će se naći mješavina virusnog i antivirusnog lijeka koja će biti učinkovita. Trenutno nema određenog lijeka osim onog koji je korišten za osobe koje pate na intenzivnoj njezi”, dodala je.

U osnovi su najekstremniji slučajevi postavljeni na respiratore dok njihova pluća ne počnu djelovati.

Dr Wilson je optužio da upala pluća može odabrati sekundarne infekcije koje se bave antivirusnim lijekovima i antibioticima. Nažalost, čini se da ovo kod nekih oboljelih ne uzrokuje virus koronarnih arterija, pa je smrtonosno.

Da li se upala pluća koja prati Covid-19 u potpunosti razlikuje od raširene upale pluća? Stručnjaci potvrđuju odgovor na ovaj upit. Česta pneumonija je bakterijska, a podnosi se antibioticima. Ja imam učinak samo na elemente ovog organa, dok upala pluća koja se može pripisati Covid-19 pokriva sva pluća.

Kad god dobijete infekciju zračnim izvorima, pojasni dodatno dr. Wilsonu, prvi odgovor organizma ili “prvi zaštitni mehanizam” je prestanak virusa.

Ovaj mehanizam je oslabljen kod pojedinca sa moćnim bolestima i starijima. Dr Jenkins je dodao da su ljudi stariji od 65 godina u povećanoj opasnosti od “izvanredne” upale pluća, jer im je imunitet s godinama slab.

Najstariji oboljeli od upale pluća bili su u najvećoj opasnosti od smrtnih slučajeva, ove bolesti („izvanredna“