“Naš sin jedinac je oženio djevojku druge vjere”

Na duštvenim mrežama je objavljena ispovijest jedne majke, koja je po svemu sudeći, duboko razočarana u izbor svoga sina kada je njegova supruga, odnosno njena snaha u pitanju.

Prema riječima majke, odnosno ispovijesti koju je objavio portal Saznajviše.com, nije navedeno zašto je ona razočarana u izbor svoga sina. Naravno, možemo zaključiti da je problem taj što je njena snaha muslimanka.

U nastavku pročitajte ispovijest anonimne majke…

“Naš sin jedinac je oženio djevojku druge vjere, oženio je muslimanku i to nam je mnogo teško palo.

Dugo nam je trebalo da se pomirim sa tom činjenicom, ali ni danas mi nije svejedno, tačnije svakim danom mi je sve teže.

Prije mjesec dana saznala sam da je moja snaha trudna, a kada je rekla kako će našem unuku dati ime… uh, 5 dana sam bila pod jakim sedativima. Hoće da mu da ime Muhamed!

Jučer sam smogla snage i pozvala sina da razgovaramo po tom pitanju, da mu ukažem na problem, a kada sam mu rekla da nije uredu da se dijete tako zove on mi je odbrusio da nisam normalna i da je totalno nebitno kako će se njegov sin zvati i da mi je pametnije da se molim da bude živo i zdravo.

Zaprijetio mi je ukoliko to kažem njegovoj ženi da će prekinuti svaki kontakt samnom UH… kako boli, ne znam čime sam ovo zaslužila, grozno, ali koliko sam željela da budem baka, toliko sada više ne želim.