GODINAMA PROVJERENA METODA: Ovako čistite sinuse i uklanjate svu sluz iz nosa!

Nekada se ovakav pristup smatrao dragocjenijim od zlata!

Ovo je autentično prirodno rješenje za upalu sinusa. Očistite sinuse i uklonite svu sluz i gnoj iz njih. Problemi vezani uz upalu sinusa i začepljenost nosa postat će stvar prošlosti.

Otkrit ćete kako već danas stvoriti autentični prirodni lijek za upalu sinusa. Ako ste doživjeli sinusitis, razumijete izazove koje predstavlja ovo stanje. Upala vas može mučiti tjednima ili čak mjesecima. Međutim, može se brzo liječiti na jednostavan način.

Potrebno nam je sljedeće: 300 grama krupne morske soli.
lonac
Lagani pamučni ručnik i gruba morska sol.

Jednostavno morate razumjeti kako ga koristiti. U prošlosti je sol imala veću vrijednost od zlata. Danas je jeftin i dostupan svima. Morska sol dosljedno je zadržala svoj značaj u liječenju karijesa, bez obzira na cijenu.

Započnite tako da uzmete suhu emajliranu posudu i u nju dodate otprilike 300 grama krupne morske soli. Posudu stavite na štednjak i lagano zagrijavajte dok sol ne postigne temperaturu od oko 45°C. Temperaturu možete provjeriti opipavanjem rukom; trebao bi biti topao, a ne vruć.

Morska sol ne smije biti previše topla, poput užarenog sunca ili zagrijanog pijeska na obali.

Počnite s tankim pamučnim ručnikom i zdjelom. Položite kuhinjsku krpu preko zdjele i na nju uspite zagrijanu sol. Skupite krajeve tkanine i pričvrstite ih gumicom, pazeći da je ne zategnete pretjerano.

Ako je fina morska sol sve što imate pri ruci, može poslužiti kao zamjena; međutim, gruba sol je poželjna opcija. To je zbog njegove sposobnosti da zadrži temperaturu dulje vrijeme. U biti, ove male granule hlade se sporije u usporedbi s praškastim oblikom.

Provjerite ima li dovoljno mjesta za oblikovanje soli unutar kuhinjskog ručnika u obliku kolača. Rezultat bi trebala biti meka površina, nalik na jastuk.

Postavite vruću blazinicu na čelo, točnije između očiju. Držite ga tamo otprilike 30 minuta. Tijekom ovog tretmana preporučuje se ležanje. Nakon što se ohladi, ponovno zagrijte sol i prođite kroz postupak nekoliko puta.

Prvo isperite nos. Zatim pomiješajte 1 žličicu morske soli s 2 dl vode i ostavite da se potpuno otopi. Nakon što se otopi, koristite ovu otopinu za ispiranje obje nosnice.

Izbjegavajte korištenje obične kuhinjske soli za ispiranje nosa, jer se sastoji isključivo od natrijevog klorida. Nasuprot tome, morska sol sastoji se od oko 80 različitih minerala iz oceana. Blagotvorna za dišni sustav, morska sol pomaže u obnovi sluznice i služi kao antiseptik.

To je temeljit režim koji se provodi svake noći nekoliko uzastopnih dana.

Ubrzo će gnoj iz sinusa početi curiti iz nosa, čineći sinusitis stanjem iz prošlosti.

Ovdje možete vidjeti metodu koja se koristi: