ČUVAJTE OVAJ RECEPT: Pomaže u liječenju teških oboljenja dojke i prostate.

Mnogi su se spasili upotrebom ovog recepta!

Istraživanja su pokazala da hemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboljeli od raka ne izvuku, baš zbog hemoterapije.
Možete se liječiti i prirodnim putem, ali trebali biste znati da prirodno liječenje u mnogim slučajevima uspješno pomaže u liječenju oboljelih ćelija. Ovaj recept je odličan i uspješan kod prilikom liječenja.

Ovaj prirodni lijek ubija oboljele ćelije,a ne uništava zdrave ćelije. Čisti jetru, krvne sudove, jača imuni sistem, jača moždane funkcije i pomaže oporavak onima koji su pretrpjeli srčani udar.
Sastojci:

– 15 limuna
– 12 glavica bijelog luka
– 400 grama klice pšenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda

Priprema:

Stavite pšenicu u posudu i polijte sa vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.

Nakon ovog perioda,sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite bijeli luk, sameljite 15 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu sa drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

Upotreba:

Ako bolujete od opake bolesti, uzimajte 2 kašike ove smjese na svaka 2 sata.

Izvor:https://lakofinorecept.info/

Napomena: Prirodni lijek nikako nije zamjena za savremenu medicinu, on itekako pomaze u lijecenju ozbiljnih bolesti, ali obavezno se posavjetujte i sa doktorom