OVAJ NAPITAK UNIŠTAVA OPASNU HELIKO BAKTERIJU: Nestaje u trenu uz pomoć ove prirodne smjese

Sastojci koji će vam trebati da napravite ovu čudesnu mješavinu su lako dostupni

Kao što se ispostavilo, postoji “nesrećna” bakterija koja uzrokuje gastritis, peptički ulkus i mnoge druge gastrointestinalne bolesti. Dali su joj nadimak “nesrećna bakterija” zbog toga što je veoma otporna i sposobna da opstane u ekstremno nepovoljnim uslovima za život.

Recept protiv Helicobacter pilori… Da biste se oslobodili bakterije Helicobacter pilori (Helicobacter), potrebno je samo da napravite ovu čudesnu mješavinu od samo 3 sastojka.

SIMPTOMI

Veoma često zaražene osobe nemaju nikakve simptome infekcije heliko bakterijom, ali kada dodje do razvoja bolesti, simptomi mogu uključivati sljedeće:

Mučnina i/ili povraćanje
Bolovi u želucu i/ili crijevima
Osjećaj težine u želucu
Nadimanje
Brz osjećaj sitosti
Gorušica
Proliv
Loš zadah

Pečenje u gornjem dijelu stomaka

Smjesa se pravi vrlo jednostavno i lako, što ćete imati prilike da vidite u nastavku. Sastojci koji će vam trebati da napravite ovu čudesnu mješavinu su sljedeći i lako dostupni.

Sastojci:

– malo morske soli

– 1 brokoli srednje veličine

– ključala voda

Priprema se na sljedeći veoma jednostavan i lak način, a to je:

Sve što će vam trebati je da u jedan lonac stavite brokoli, ključalu vodu i morsku so. Pustite da se smeša ohladi tako da se brokoli uroni u ključalu vodu.

Konzumira se na sljedeći način:
Kada se masa ohladi, procijedite vodu u drugu posudu da se čuva u frižideru. Ova mješavina se pije svako jutro na prazan stomak pola sata. Koristite napitak 4 nedelje, a zatim napravite pauzu od jedne nedjelje. A onda, ako je potrebno, možete nastaviti sa terapijom.