LAN I VODA ČINE ČUDO ZA 12 DANA: Kad bi žene znale šta sve može, uvijek bi ga koristile !

Da li ste znali da postoji domaći tretman poslije kojeg za 12 dana ne biste prepoznali sebe? Ako imate problem sa borama, probajte što prije!

Tajna je u lanenom sjemenu, koje svojim ljekovitim svojstvima doprinosi poboljšanju vašeg potkožnog tkiva, podmlađuje masne ćelije i vraća onaj mladalački izgled u predjelu oko obraza, naročito u senzitivnim dijelovima kože oko očiju, gdje je koža najtanja i sklona boranju.

Stavite kašiku lanenog sjemena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri.

Iscijedite mješavinu te večeri. Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno sjeme ostavilo. Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši.

Ne morate brinuti oko izbjegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo. Kada se maska osuši na vašem licu, ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta.

Efekti maske od lanenog sjemena:

– Podiže crte lica, tonira i zateže kožu

– Umanjuje široke pore

– Hidrira kožu

– Služi i kao piling za kožu

– Smanjuje višak sebuma na masnoj koži

– Pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica

– Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje

Izvor: webtribune.rs