KAD VIŠE NIŠTA NE POMAŽE: Riješite se bolnih zglobova najefikasnijim prirodnim preparatom od 2 sastojka, koji se vijekovima koristi protiv kostobolje

Ovaj prirodni lijek za artritis, koji ne samo da otklanja simptome bola, već i posljedice bolesti

Bojana B. iz Vučije dugo godina boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve da pronađe odgovarajući tretman za užasno stanje.

Na sreću, kako to obično biva, kad nešto jako želiš to ti se i ostvari. Kroz priču sa rođakom saznala je da ljudi od davnina imaju prirodan preparat kojim liječe kostobolju. Malo se pomučila ali na kraju je kako tvrdi, otkrila je ovaj prirodni lijek za artritis, koji ne samo da otklanja simptome bola, već i posljedice bolesti.

Prema njenim riječima, ovaj lijek je sve što je potrebno da se rešite strašnih bolova u zglobovima.

Sastojci:

– patlidžan srednje veličine

– 1 litar vode

Priprema: Patlidžan operite, isecite na obruč, pa ga stavite u činiju punu ključale vode. Ostavite unutra dok se topla voda ne ohladi. Čuvajte oko 750 ml ove tečnosti u frižideru, a preostalih 250 ml možete koristiti za spoljnu primjenu.
Uradite sledeće da biste koristili ovaj proizvod za spoljnu upotrebu:

Potrebni su vam isti sastojci kao i ranije, plus 50 ml maslinovog ulja.

Pomiješajte 250 ml tečnosti koju ste sačuvali u prethodnom koraku sa maslinovim uljem. Dobijenu smješu čuvajte u frižideru.

Morate koristiti ovaj lijek za unutrašnju upotrebu prema sljedećim uputstvima:

– 250 ml ujutro na prazan stomak
– 250 ml tokom ručka

– 250 ml uveče

Za spoljnu upotrebu, potrebno je naneti lek na problematična područja noću, pre spavanja. Samo utrljajte tečnost na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko noći. Poslije samo 20 dana korišćenja ovog tretmana moći ćete da povratite pokrete u koljenima i nogama. Bol i zapaljenje će potpuno nestati.